دوره اموزش مجازی با عنوان "آشنایی با عوامل استحکام خانواده "

به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و هفته ی گرامیداشت مقام شامخ زن و روز مادر، دفتر نهاد با همکاری دفتر امور بانوان دانشگاه دوره اموزش مجازی با عنوان "آشنایی با عوامل استحکام خانواده " برگزار میکند. علاقه مندان به شرکت در دوره می توانند به سایت نهاد رهبری دانشگاه به آدرس  nahad.bums.ac.ir  مراجعه و از قسمت سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان (سامن) ضمن عضویت در سامانه در دوره مذکور شرکت نمایند.

شایان ذکر است دوره مجازی فقط برای بانوان شاغل در دانشگاه می باشد و برای کارکنان دارای امتیاز آموزشی و برای اساتید دارای امتیاز فرهنگی می باشد. ضمناً در پایان دوره به قید قرعه به افراد شرکت کننده جوایز نفیسی اهداء خواهد شد .

جهت شرکت در دوره اینجا کلیک کنید..

منبع:
دفتر امور بانوان دانشگاه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/11/12
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت