وبینار آموزشی باروری سالم و صیانت از جمعیت ویژه بانوان
به گزارش روابط عمومی امور بانوان و خانواده دانشگاه، دفتر امور بانوان به مناسبت هفته عفاف و حجاب و در راستای سیاست های وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در خصوص صیانت از جمعیت،تسهیل امر ازدواج و فرزند آوری وبینار آموزشی باروری سالم و صیانت از جمعیت وِیژه بانوان دانشگاه و دارای امتیاز آموزشی را در روز شنبه مورخ 1400/04/26 ساعت 10 لغایت 12 صبح در بستر آدوب کانکت به  آدرس http://vc.bums.ac.ir/mng برگزار می نماید.
الزامی است شرکت کنندگان گرامی در بدو ورود به وبینار نام و نام خانوادگی - کدملی و محل خدمت خود را کامل قید فرموده تا از امتیاز آموزشی وبینار بهره مند گردند.
همچنین افرادی که در وبینار آموزشی صیانت از جمعیت (دوره برگزار شده توسط نهاد رهبری دانشگاه در روز سه شنبه -1400/04/22 )  شرکت کرده اند مجاز به شرکت در این وبینار نیستند.

منبع:
دفتر امور بانوان دانشگاه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/04/23
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت